Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Arnhult lämnar Castellum med omedelbar verkan – ny tf vd utsedd

Nyheter
Publicerad: 2023-01-18 07:32
Rutger Arnhult Foto: Klövern

En månad efter offentliggörandet – nu lämnar Rutger Arnhult vd-rollen på Castellum med omedelbar verkan. Styrelsen har nämligen utsett tillförordnad vd som startar direkt.

Det är endast en månad sedan Castellums vd och storägare Rutger Arnhult meddelade att han avser att lämna vd-posten. Nu har Castellums styrelse utsett Joacim Sjöberg som tillförordnad vd under pågående rekryteringsprocess. Bolaget skriver i ett pressmeddelande att Joacim Sjöberg har suttit i Castellums styrelse sedan 2020 ”och har god kunskap om bolaget och branschen”.

– Jag är glad över att Joacim Sjöberg ställt sig till förfogande för detta uppdrag medan rekryteringsprocess av ny vd och koncernchef pågår. Jag och styrelsen känner stor tilltro till att Joacim Sjöberg är rätt person att leda bolaget fram till att en ny vd kan tillträda, säger Per Berggren, styrelseordförande, Castellum AB. 

Arnhult arbetsbefrias

Joacim Sjöberg tillträder rollen med omedelbar verkan, utöver sitt uppdrag som styrelseledamot. Avgående vd Rutger Arnhult arbetsbefrias därmed under återstoden av sin uppsägningstid.


Dela sidan:
Skriv ut: