Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Anlitade Barstedts byrå – fick se sin arbetstvist preskriberas

Nyheter
Publicerad: 2022-03-11 13:30
Foto: Claudio Bresciani / TT

En 33-årig kvinna vände sig till Neo Barstedts advokatbyrå för att få hjälp att processa i tvistemål. Glädjen hon kände när han åtog sig uppdragen blev dock kortvarig och det hela slutade i en förlorad - och en preskriberad process. Hon anmälde Neo Barstedt till Advokatsamfundet och deltog själv vid ett av disciplinnämndens sammanträden - som föranledde uteslutningsbeslutet för två veckor sedan.- Att som i detta fall åta sig ett uppdrag som ombud i en arbetstvist utan att först göra en adekvat rättsutredning är livsfarligt, säger hon till Dagens Juridik.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.