Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Akelius-veteran tar över som vd i fastighetsbolaget

Nyheter
Publicerad: 2020-05-20 07:55
Ralf Spann blir ny vd för Akelius Foto: Akelius Residential Property

Ralf Spann efterträder Pål Ahlsén som ny vd i Akelius. 
Ny Europa-chef blir Jordan Milewicz.

Under tisdagskvällen meddelar Akelius Residential Property att Ralf Spann efterträder Pål Ahlsén som ny vd och Jordan Milewicz blir ny Head of Europe.
 
Ralf Spann, började arbeta på Akelius för fjorton år sedan.

Tysk och arbetar från Berlin

Ralf Spann blev Head of Berlin, Head of USA, och är idag Head of Europe. 
Ralf Spann är tysk och arbetar från Berlinkontoret, framgår det av pressmeddelandet.

– Pål är på många sätt en sann förebild och mentor. Pål bidrog till en inspirerande och tillitsfull arbetsmiljö. Hans ständiga strävan efter förbättring och hans inställning till livslångt lärande är unikt. Tillsammans säkerställer vi en smidig övergång. Jag ser fram emot att leda Akelius tillsammans med mitt team mot nya mål, säger Ralf Spann i en kommentar

Nya Europa-chefen har arbetat sedan 2008 på Akelius

Jordan Milewicz är för närvarande Head of Property and Business Department.

Jordan Milewicz har arbetat på Akelius sedan 2008, när han började som Asset Manager i München och kort därefter blev Head of Southern Germany. 2011 flyttade han till Kanada för att arbeta med att utveckla Akelius förvaltning i Toronto och Montreal. 

2015 blev Jordan Milewicz Head of US. 2016 flyttade han tillbaka till Berlin som Head of Property and Business Department. 

– Det är dags att få tillbaka Jordan till förvaltningen. Regionen Europa kommer att dra nytta av hans stora erfarenhet från Nordamerika och som Head of Property and Business Department. Regionen Europa är i goda händer, säger Ralf Spann. 

Jordan Milewicz kommenterar:

– När jag fick samtalet, kände jag mig hedrad och stolt över att Ralf har förtroende för mig att leda regionen som han så framgångsrikt har lett de senaste åren. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet, både från förvaltningen och andra avdelningar, för att vidare utveckla Region Europa.


Dela sidan:
Skriv ut:

Kommentarer
Håll dig till ämnet i artikeln du kommenterar och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och för berörda personer i artikeln. Inlägg som vi bedömer som olämpliga kommer tas bort.