Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Advokaternas advokat – ”i hovrätten var det inte ens bevisat att något mord hade begåtts”

Nyheter
Publicerad: 2016-04-26 12:24
Fjärde gången gillt – Johan Eriksson utsågs ännu en gång till den brottmålsadvokat som advokaterna själva helst skulle anlita som försvarare. Foto: Janerik Henriksson/TT

"Man vet inte ens om något mord har begåtts." Så säger Johan Eriksson om den man som hade fällts i tingsrätten men som friades i hovrätten sedan Johan Eriksson tagit över fallet. Försvaret bestod bland annat av en artikel av "Obducenten" från det så kallade styckmordsfallet. Johan Eriksson har nu för fjärde gången röstats fram som den brottmåls-advokat som andra advokater helst skulle anlita.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.