Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Tidigare Microsoft-VD tar plats i Hemnets styrelse

Näringsliv
Publicerad: 2020-11-20 07:57
Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX

Tracey Fellows, tidigare VD för Microsoft i Australien och styrelseledamot i Australiens största bostadsportal, har utsetts till ny styrelseledamot i Hemnets styrelse.

I dagsläget är Tracey Fellows President for Global Digital Real Estate på News Corp och styrelseledamot i REA Group Ltd, Australiens största bostadsportal.

Hon har även en bakgrund som Vice-President för Microsoft Asia-Pacific liksom som vd för Microsoft i Australien.

Tidigare i år plockade Hemnet in den brittiska bostadsprofilen, Nick McKittrick i styrelsen, vilket gör Tracey Fellows till det andra internationella tillskottet till bolagets styrelse i år.

– Det är mycket roligt att hälsa Tracey välkommen till Hemnets styrelse. Hennes omfattande erfarenhet av att driva tillväxt inom bostadsportaler i USA, Asien och Australien kommer att tillföra värdefulla perspektiv till styrelsen och till bolaget.

– Nick och Tracey har båda stor erfarenhet från ledande roller och styrelsearbete i noterade bolag, och kommer stärka vår befintliga kompetens med unik internationell branschkunskap. De kommer båda bidra med viktiga insikter när Hemnet fortsätter att växa och verkställa sin strategi, säger Håkan Erixon, styrelseordförande för Hemnet.


Dela sidan:
Skriv ut: