Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Tidigare C-toppen utsedd till VD på kemiföretag

Näringsliv
Publicerad: 2022-12-22 07:55
Emil Källström, tidigare ekonomiskpolitisk talesperson för (C), blir nu VD på kemiföretaget Sekab. Foto: Jessica Gow / TT

Centerpartiets tidigare ekonomiskpolitiska talesperson, Emil Källström, har utsetts till VD på kemiföretaget Sekab. Sedan augusti har han varit tillförordnad VD, men nu har bolagets styrelse beslutat att göra honom till permanent VD. - Att vara VD på Sekab kommer att ställa höga krav på leda i förändring, att balansera optimering av dagens verksamhet med ständig förflyttning mot det långsiktiga målet. I Emil Källström har vi en vd som visat att han bemästrar båda perspektiven och styrelsen är glada att han är beredd att fortsätta det arbete som tagit så fin fart, säger styrelseordföranden Gunnar Olofsson i ett pressmeddelande.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.