Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Storytel passerar en miljon betalande kunder i norden

Näringsliv
Publicerad: 2021-07-21 11:50

Ljud- och eboksjätten Storytel har nu fler än en miljon betalande abonnenter i Norden, det skriver bolaget i ett pressmeddelande.
– Jag är glad och otroligt tacksam för engagemanget och den fantastiska respons som Storytel får varje dag från våra bok- och berättelseälskande användare, säger Åse Ericson, Nordenchef på Storytel.

Storytel, som erbjuder streamingtjänster för ljudböcker och e-böcker passerade under gårdagen miljonvallen för antalet betalande abonnenter i Norden.

De senaste åren har bolaget, bland annat, förvärvat Nordstedts och den konkurrerande tjänsten Kitab Sawti i Mellanöstern. Nu satsar bolaget på att expandera till fler marknader och målsättningen är att finnas på över 40 marknader i slutet av 2023, att jämföra med dagens 25.

– Storytel föddes för 15 år sedan och är idag synonym med växande bokmarknader i Norden. Jag är glad och otroligt tacksam för engagemanget och den fantastiska respons som Storytel får varje dag från våra bok- och berättelseälskande användare. Det sporrar oss verkligen i vår övertygelse att investera i, utveckla och tillgängligöra de attraktivaste, mest fängslande och bästa läsupplevelserna för alla målgrupper tillsammans med författare, förlag och våra lyssnare och läsare, säger Åse Ericson, Nordenchef på Storytel, i ett pressmeddelande.


Dela sidan:
Skriv ut: