Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Robin Oldenstam ny ordförande för skiljedomsinstitut

Näringsliv
Publicerad: 2021-12-20 10:35
Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut

Advokaten Robin Oldenstam har utsetts till ny ordförande för Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut (SCC) från och med nästa år. Oldenstam är specialist på skiljeförfaranden och partner vid Mannheimer Swartling. - Jag ser mycket fram emot att i rollen som ordförande bidra till att upprätthålla den höga kvaliteten i handläggningen av tvister vid SCC liksom till institutets fortsatta utveckling. Det är ett spännande institut som utmärker sig internationellt med en synnerligen effektiv handläggning och ett innovativt förhållningssätt, säger han i ett pressmeddelande.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.