Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

DLA Piper får ny styrelseordförande

Juristbranschen
Publicerad: 2020-09-11 07:42

Lars Wiking tar över ordförandeklubban i DLA Pipers styrelse efter Anders Malmström som innehaft ordförandeposten i nio års tid.

Lars Wiking är sedan flera år tillbaka delägare på DLA Piper och medlem i styrelsen sedan fyra år.

Han har lång erfarenhet av av företags- och fastighetsöverlåtelser och är framförallt verksam som konkursförvaltare och likvidator.

– Jag känner mig väldigt bekväm med att ta ordförandeposten. Styrelsens främsta uppgift är att även fortsatt se framåt och med den inriktningen fatta bra strategiska beslut för byrån. Vår styrka är att vi kontinuerligt tar steg, vi både vill och vågar utvecklas, säger Lars Wiking.

Anders Malmström som har valt att lämna styrelsen efter nära tio år ser förändringen som en naturlig del i bolagets utveckling. 

– Det känns väldigt odramatiskt att lämna över till Lars och den nya styrelsen. Styrelsen har de senaste åren varit väldigt enig i hur byrån ska drivas framåt och vi ser en fortsatt stark tillväxtresa framför oss. En advokatbyrås största tillgång är medarbetarna och vi har under alla dessa år haft otroligt många duktigt och härliga medarbetare. Att jobba på en arbetsplats med så mycket härliga människor är fantastiskt, kommenterar Anders Malmström.


Dela sidan:
Skriv ut:

Kommentarer
Håll dig till ämnet i artikeln du kommenterar och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och för berörda personer i artikeln. Inlägg som vi bedömer som olämpliga kommer tas bort.