Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Efter vd-avhopp nu lämnar även finanschefen Qliro Group

Näringsliv
Publicerad: 2020-05-20 08:15
Nu lämnar även finanschef Qliro Group.

Qliro Groups finansdirektör Mathias Pedersen, som ska hoppa in som tillförordnad vd, meddelar att även han kommer lämna bolaget inom kort.

Det har bara gått två veckor sedan Qliro Group meddelade att vd Marcus Lindqvist lämnar sitt uppdrag. Från och med juni ska finanschef Mathias Pedersen, som i dag är finanschef på Qliro, hoppa in på vd-posten. Nu meddelar bolaget att även finanschefen lämnar bolaget.

Annat uppdrag utanför koncernen

”Qliro Groups nuvarande finansdirektör Mathias Pedersen lämnar Qliro Group i november för ett annat uppdrag utanför koncernen. Från den 1 juni tills dess att han slutar kommer han att vara VD för Qliro Group”, framgår det av ett pressmeddelande.

Uppdelning av bolaget

Qliro Group har tidigare meddelat att bolaget ska delas upp men i senaste kvartalsrapport flaggade bolaget för att uppdelningen av koncernen dragit ut på tiden bland annat på grund av corona-krisen.


Dela sidan:
Skriv ut:

Kommentarer
Håll dig till ämnet i artikeln du kommenterar och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och för berörda personer i artikeln. Inlägg som vi bedömer som olämpliga kommer tas bort.