Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Fingerprintåklagare påstås ha röjt företagshemligheter

Bank & Finans
Publicerad: 2022-04-22 16:05
Johan Carlström, huvudägare och styrelseordförande i Fingerprint Cards står åtalad för insiderbrott. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman / SvD / TT

Fingerprint Cards ombud påstår, i en skrivelse till Stockholms tingsrätt, att åklagarna i insidermålet mot Johan Carlström har röjt företagshemligheter under pågående huvudförhandling. Åklagarnas agerande har också fått Johan Carlströms försvarare att jävsanmäla åklagarna då man anser att de "har försatt sig i ett motsatsförhållande med den tilltalade, tillika största aktieägare i bolaget, som allvarligt rubbar förtroendet för deras objektivitet och saklighet".


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.