Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Vem blir Årets jurist 2020? – dags att nominera din kandidat

Branschbevakning
Publicerad: 2020-09-14 11:38
Foto: Axel Palm/Lexnova

Nu är det dags att kora Årets Jurist 2020. Som läsare av Dagens Juridik har du nu chansen att nominera din kandidat till det prestigefyllda priset, som förra året kammades hem av riksdagens talman, och doktorn i juridik, Andreas Norlén.

För 17:e gången i ordningen delar Dagens Juridik ut utmärkelsen Årets Jurist till den jurist som gjort det starkaste intrycket under året som gått.

Bland de tidigare vinnarna finns några av landets allra vassaste jurister, som arbetat som akademiker, advokater, domare, opinionsbildare och nu senast alltså riksdagens talman.

Direktsänd prisutdelning på Dagens Juridik

Dagens Juridiks läsare har nu chansen att nominera den jurist de tycker förtjänar utmärkelsen som Årets Jurist 2020. När nomineringsrundan är avslutad presenteras de nominerade kandidaterna för tidigare års vinnare, som sedan får rösta fram årets vinnare.

Nytt för i år är att prisutdelningen kommer att direktsändas här på Dagens Juridik.

Vill du nominera din kandidat? Klicka på länken för att komma till nomineringsformuläret. Nomineringsrundan avslutas nu på söndag, den 20 september.


Dela sidan:
Skriv ut:

Kommentarer
Håll dig till ämnet i artikeln du kommenterar och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och för berörda personer i artikeln. Inlägg som vi bedömer som olämpliga kommer tas bort.