Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Delphi byter ledning: ”Ska vässa erbjudandet”

Branschbevakning
Publicerad: 2019-10-01 11:58

Delphi i Stockholm får ny managing partner.
– Jag är mycket glad över att, återigen, ha fått förtroendet att leda verksamheten, säger Stefan Erhag.

Advokatfirman Delphi i Stockholm har utsett Stefan Erhag till ny managing partner och Frida Rydin till vice VD.
Tillträdet skedde den 1 oktober.

Stefan Erhag var byråns managing partner under åren 2008 till 2016. Han efterträder David Aversten som har haft rollen i mellantiden.

– Jag är mycket glad över att, återigen, ha fått förtroendet att leda verksamheten. David har gjort ett ypperligt jobb under sin tid som managing partner i Stockholm och det har varit händelserika år såväl för Delphi som för omvärlden. Jag ser fram emot att få fortsätta arbetet med att utveckla byrån och vässa vårt erbjudande, säger Stefan Erhag i ett pressmeddelande.

”Stolt”

– Efter över tre år som managing partner i Stockholm, lämnar jag nu över posten i trygga händer. Jag är stolt över det arbete vi har gjort under min tid som managing partner och den utveckling som firman har haft under dessa år. Jag ser nu fram emot att kunna fokusera fullt ut på klientarbete, säger David Aversten.

David Aversten är specialiserad på företagsförvärv och private equitytransaktioner och har ”får nu möjlighet att fokusera på det fullt ut”, skriver byrån i pressmeddelandet.

Frida Rydin ny vice vd

Samtidigt har Frida Rydin utsetts till vice vd för verksamheten i Stockholm. Hon kommer närmast från positionen som COO. Frida Rydin är utbildad jurist och har tidigare erfarenhet från fastighets- och fondbranschen.

– Det känns hedrande att få det här förtroendet och jag ser fram emot att få ägna mer tid åt vår långsiktiga strategi och att fortsätta utveckla byrån, säger Frida Rydin.


Dela sidan:
Skriv ut: