Skip to content

Prenumerera

Välkommen till dina prenumerationer

Samtliga nyhetsbrev från Dagens Juridik är kostnadsfria.

Veckosammanfattningarna sammanfattar den senaste veckans nyheter inom en rad olika rätts- och intresseområden och distribueras till prenumeranter som är verksamma inom respektive område. Dagsbreven innehåller de nyheter, krönikor och porträtt som publicerats under dagen.

Genom att klicka på länken nedan kan du själv anpassa din prenumeration på Dagens Juridiks nyhetsbrev. Du finner här produktbeskrivningar på de veckosammanfattningar du kan välja mellan.

Jag vill börja prenumerera


Nyhetsbrev Utgivning


Fastighetsrätt  Måndag
Dagens Juridik Fastighet vänder sig till dig som är verksam som fastighetsägare, fastighetsförvaltare eller arbetar med fastighetsrätt, fastighetsekonomi, marknad, förvaltning och kundrelationer, kretslopp och miljö, bygg- och bostadspolitik, plan- och byggfrågor med mera. I nyhetsbrevet ingår en sammanfattning av veckans nyheter från Dagens Juridik.

Arbetsrätt   Tisdag
Dagens Juridik Arbetsrätt vänder sig till dig som arbetar med personalfrågor, arbetsrätt eller arbetsmiljörätt. Varje vecka får du ett nyhetsbrev som speciellt tagits fram för att presentera nyheter inom det arbetsrättsliga området. I nyhetsbrevet ingår en sammanfattning av veckans nyheter inom arbetsrätt, arbetsmiljö, arbetsmarknadspolitik och personalfrågor.

Civilrätt   Tisdag
Dagens Juridik Civilrätt vänder sig till advokater, domare, bolagsjurister och till dig som arbetar med civilrättsliga frågor. Nyhetsbrevet tar upp aktuella händelser inom avtalsrätt, associationsrätt, immaterialrätt, familjerätt, entreprenadrätt, fordringsrätt, aktiebolagsrätt och även allmänna affärsjuridiska frågor. Varje vecka får du ett nyhetsbrev som speciellt tagits fram för att presentera nyheter inom det civilrättsliga området. I nyhetsbrevet ingår en sammanfattning av veckans civilrättsliga nyheter från Dagens Juridik.

Skatterätt   Onsdag
Dagens Juridik Skatterätt vänder sig till dig som arbetar som revisor, skattekonsult, skattejurist eller på annat sätt kommer i kontakt med skatterättsliga frågor och närliggande områden. Varje vecka får du ett nyhetsbrev som speciellt tagits fram för att presentera nyheter inom det skatterättsliga området. I nyhetsbrevet ingår bland annat en sammanfattning av veckans skatterättsliga nyheter från Dagens Juridik.

Offentligrätt  Torsdag
Dagens Juridik Offentlig rätt vänder sig till dig som arbetar inom rättsväsende, på myndigheter och statliga verk eller annars kommer i kontakt med frågor inom kommunalrätt, förvaltningsrätt, statsrätt och migrationsrätt.

Straffrätt   Torsdag
Dagens Juridik Straffrätt vänder sig till advokater, domare, åklagare och till dig som kommer i kontakt med straffrättsliga eller straffprocessrättsliga frågor. Nyhetsbrevet behandlar aktuella frågor inom straffrätten och straffprocessrätten, brottsstatistik, brottsbekämpning, kriminologi och kriminalpolitik. Varje vecka får du ett nyhetsbrev som speciellt tagits fram för att presentera nyheter inom straffrättens område. I nyhetsbrevet ingår en sammanfattning av veckans straffrättsliga nyheter från Dagens Juridik.

Företagsjuridik  Fredag
Dagens Juridik Företag vänder sig till dig som driver ett litet eller medelstort företag. Du kommer att få information om de juridiska nyheter som påverkar dig och din verksamhet. Detta innefattar allt från ny skattelagstiftning, arbetsrättsliga nyheter och övriga beslut av regering och riksdag som en egenföretagare bör känna till. Varje vecka får du ett nyhetsbrev som har tagits fram speciellt för att presentera nyheter inom området för egenföretagare.

Vardagsjuridik  Fredag
Dagens Juridik Vardagsjuridik vänder sig till dig som har ett intresse av att följa exempelvis uppmärksammade rättsfall, konsumentfrågor och nyheter som berör dig som privatperson. Varje vecka får du ett nyhetsbrev som tagits fram speciellt för att presentera nyheter och kommentarer angående aktuella rättsfall och ny lagstiftning.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt