Skip to content

“Unga män blir livsfarliga personer” - hör polisen om situationen i Rinkeby

Eget rättssystem, våldskapital och hederskultur - det parallella samhället växer i förorterna

Se hela Veckans Juridik om parallella samhällen här >>

 

 


Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt

7 comments

“Unga män blir livsfarliga personer”. Det hade de inte blivit om det funnits tillräcklig tillgång på kvinnor. Det här är inte primärt en klassfråga eller någonting som har med arbetslöshet att göra. Det finns en tydlig korrelation mellan kriminalitet och balansen mellan kvinnor och män. Så enkelt är problemet.

Detta är nog det mest bisarra jag läst på länge,

Det är inte särskilt bisarrt, då män behöver kvinnor samt att kvinnor behöver män. I dessa förorter är det vanligt att bristen på kvinnor leder till att män aldrig får utlopp för sin sexuella frustration utan tar du ut dem på de få kvinnor som faktiskt finns i dessa områden.

Därav den lavinartade ökningen av gängvåldtäkter. Männen sätter sig ner helt enkelt och planerar en fredagkväll och försöker effektivisera processen så inte fler kvinnor blir våldtagna än nödvändigt.

Varför ska var och en gå och våldta en kvinna när de alla kan ta en och turas om ?

Jag tycker du borde läsa lite mer Freud..

Omvänt är det med kvinnor, får inte dessa män som är omhändertagande om dem tappar de fotfästet. De har redan gett upp sin makt totalt för att männen ska försörja dem, vilket tyvärr översätts i Sverige till att det är staten som gör det. Resultatet blir att männen styr pengarna och kvinnorna indirekt då de är beroende av dem och förtrycks av en lokalkultur samt religiöskultur som inte direkt är inspirerande för självförverkligande utan snarare leder till depression och defaitism.

Så ser verkligheten ut i Sverige. Ifall vi hade haft en Amsterdam-modell/kontinental modell med fri prostitution så hade kanske statistiken för våldtäkt i Sverige minskat markant.

Mvh

Du har rätt. Det du skriver "Ifall vi hade haft en Amsterdam-modell/kontinental modell med fri prostitution så hade kanske statistiken för våldtäkt i Sverige minskat markant" är faktiskt ännu mer bisarrt.

Det är väldigt lätt att införa en stämplande retorik och avfärdande av argumentation utan att presentera egna refuterande argument för att man anser sig sitta på en moralisk höghäst och en sekteristisk " vi-vet-bäst i Sverige" - mentalitet.

Jag antar undertoner av psykopati, då det finns överväldigande bevis som pekar på att prevalensen av psykopati är högre hos advokater & jurister. Ibland undrar jag om det går hand i hand med att samma överrepresentation existerar hos kriminella, som de föregående representerar och skyddar i domstolar. Lika barn leka lika bäst, skillnaden är att ni klär er i kostym och maffioson i polerade läderskor.

Betalt får de föregående av krossade ben, och ni är inget annat än en förlängning i näringskedjan av de monster ni slåss emot som ni i slutändan får betalt av och i processen tillslut genomgår en metamorphosis för att bli de monster ni kämpar emot så tappert.

Jag vet inte riktigt vad som är bisarrt längre när man tänker efter. Vore du vänlig och utveckla dina argument för det ?

Kul att du ger uttryck för nya tankegångar. Sånt här diskuteras ju på andra delar av nätet och det är inget konstigt att diskutera detta egentligen. Men i Sverige om man talar högt om att det finns biologiska mekanismer så bemöts man som du blev bemött. Därför extra intressant med någon som orkar debattera.

Någon kanske blir arg av dina påståenden om psykopat. Jag vet att många jurister (och svenskar) inte vill se människans mörker och att det finns mer eller mindre i oss alla.

Det här stämmer delvis, finns studier på just det här efter Arabiska våren där överflödet av unga män i de här länderna lagt en grogrund för dagdriveri, oförmågan att bilda familj etc. Finns en del bra studier i just det här fältet.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.