Skip to content

Hovrättsdomare blir delägare på advokatbyrå - "jag ser mycket fram emot detta"

Jan E. Frydman lämnar sin tjänst som adjungerad domare vid Svea hovrätt för att istället träda in som ny delägare på Ekenberg & Andersson Advokatbyrå.

 

- Jag ser mycket fram emot att komma till Ekenberg & Andersson, som är en intressant och dynamisk advokatbyrå inom svensk och internationell affärsjuridik. Jag hoppas kunna bidra till att stärka byråns internationella position, inte minst inom EU-relaterade frågor och inom mitt specialområde: transatlantiska relationer, säger Jan E. Frydman i en kommentar.  

Jan E. Frydman är svensk advokat och amerikansk civilekonom. Han har tidigare varit chef på EU-kommissionen samt arbetat som advokat vid Mannheimer Swartling i Stockholm och New York med fokus på internationella transaktioner och M&A. Han var även byråns informationschef. 

Frydman har över 30 års erfarenhet från svenskt och amerikanskt näringsliv, samt EU:s institutioner i Bryssel och USA:s myndigheter i Washington med fokus på internationella/transatlantiska frågor. Han har även förhandlat regulatoriska frågor med Kina och Japan. 

Vi är mycket glada över att Jan träder in som delägare hos oss på Ekenberg & Andersson. Jan kommer med sin mångåriga erfarenhet att bli en värdefull förstärkning till vår EU-rättsliga och internationella verksamhet, säger Thomas Ekenberg, Senior Partner på Ekenberg & Andersson i en kommentar.   

 

Foto: Tobias Björkman

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt