Skip to content

Juristbyrå storsatsar på TV-reklam

En juristbyrå har tillsammans med en reklambyrå och en mediebyrå tagit fram totalt tre reklamfilmer i syfte att uppmärksamma fördelarna med juridisk rådgivning. – Jag vill inte uppge någon siffra men det är en enorm satsning, säger byråns marknadschef.

Det är kedjan Juristbyrån som nu för första gången går ut i en reklamkampanj i syfte att uppmärksamma fördelarna med juridisk rådgivning.

Tillsammans med reklambyrån Mikaela & Helena och mediebyrån Mediacompany har totalt tre reklamfilmer tagits fram. Samtliga utspelar sig på en släktsammankomst och visar upp olika situationer där juridiska avtal skulle behövas.

– Vi vill nå ut brett och upplysa om fördelarna med att få juridisk rådgivning, säger Klas Skoog, marknadschef på Juristbyrån.

Varför vill ni göra det?

–  Vi märker att behovet är stort av denna typ av tjänster. Många har låg kännedom av vad som faktiskt gäller om man exempelvis separerar eller när någon går bort. Därför erbjuder vi det vi kallar för livsbesiktning, vilket är en analys av din juridiska situation.

Hur mycket har ni satsat på denna kampanj?

– Från och med idag kommer det att visas 120 spottar under de två kommande veckor i TV4 i Göteborg. Utöver det har vi satsat på totalt fyra annonser i Göteborgs Posten. 

Hur mycket pengar har ni lagt på kampanjen?

– Jag vill inte uppge någon siffra men det är en enorm satsning. Vad jag vet är det ingen annan i vår bransch som har använt tv-reklam tidigare.

Juristbyrån är en del av Swedbankkoncernen och drivs sedan år 2000 som en franchisekedja med idag 55 kontor.

 Se reklamfilm 1reklamfilm 2 och reklamfilm 3 här.

 

  • Anna Persson

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt