Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons

Skapa automatiska nyheter

Pressrum – skriver och publicerar automatiskt din artikel åt dig

Är du trött på att ägna dyrbar tid åt att skriva pressmeddelanden för byråns räkning – bara för att sedan ha svårt att få dessa publicerade?

Dagens Juridiks Pressrum. Vår innovativa tjänst låter dig mata in en enkel beskrivning och sedan sköter vi resten. Vi kommer att skapa ett välskrivet och professionellt pressmeddelande och garantera publicering i Sveriges ledande juridiska dagstidning med 100 000 unika läsare i veckan. Detta är den enda pressrumstjänsten i sitt slag.

Spara tid och öka synlighet

Med Pressrum kan du spara massor av tid och samtidigt få mer uppmärksamhet kring ditt innehåll. Detta är särskilt användbart för byråer, rådgivande företag och juridiska avdelningar som behöver ägna all tid åt att fokusera på sina klienter och ärenden. Med Pressrum kan du lita på att dina pressmeddelanden blir välformulerade och publicerade till en stor, målgruppsanpassad publik.

Testa Pressrum idag

Missa inte möjligheten att få fördelarna med Pressrum. Anmäl dig idag och börja se resultat på nolltid. Med garanterad publicering och trafik kommer du snabbt se vilken effekt du får.

Fyll i formuläret nedan och testa gratis.