Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Setterwalls Advokatbyrå AB den 3 februari, 2023

Setterwalls satsar på obeståndsrätt och välkomnar en ny delägare

Setterwalls advokatbyrå expanderar och vi är glada att kunna välkomna Christian Andersch som delägare till Göteborgskontoret. Christian är specialiserad på konkurser och företagsrekonstruktioner och med sin unika spetskompetens är han ett välkommet och uppskattat tillskott till byrån.

Setterwalls advokatbyrå gör en rejäl satsning på obeståndsrätt genom att Göteborgskontoret har startat en rekonstruktion- och konkursgrupp.

Christian har varit verksam inom insolvensområdet i drygt 20 år och förordnas regelbundet till konkursförvaltare och företagsrekonstruktör i stora och komplicerade ärenden. Han ansluter till Setterwalls efter 14 år som delägare på Rosengrens advokatbyrå.

– Det känns roligt och utmanande att ha fått förtroendet att få vara med och starta upp Setterwalls rekonstruktion- och konkursgrupp. Jag är övertygad om att rekonstruktion- och konkursgruppen kommer ha en stark utveckling och tillväxt framöver. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med alla i obeståndsteamet och det är vi tillsammans som kommer göra skillnad och vara en naturlig samarbetspartner för bolag med ekonomiska problem, berättar Christian Andersch.

– Vi är mycket glada att Christian med sin erfarenhet och kompetens inom aktuellt område kommer in och stärker upp teamet, säger Minna Skyman, VD på Setterwalls advokatbyrå i Göteborg. Christian är en mycket erfaren konkursförvaltare och företagsrekonstruktör och vi tycker det är väldigt roligt att han vill börja hos oss på Setterwalls.


Dela sidan:
Skriv ut: