Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av KANTER Advokatbyrå den 25 november, 2019

KANTER vässar sitt erbjudande

Ulf Johansson ansluter till KANTER som partner från och med den 1 januari 2020.

Ulf har en betydande erfarenhet från svenska och internationella advokatbyråer. Hans verksamhet består huvudsakligen av transaktionsrelaterad rådgivning innefattande förvärv och överlåtelser, strukturering av riskkapitalfonder, samgåenden, joint ventures, investeringar, rekonstruktioner och andra strukturella förändringar. Ulf kommer närmast från Calissendorff Swarting, dessförinnan White & Case, Stockholm och är rankad som ledande inom Corporate/M&A och Private Equity av Chambers och IFLR.

– Ulf är en av Sveriges mest framstående rådgivare inom privat M&A och private equity och med en så uppskattad och specifik specialist- och branschkunskap förstärks byråns erbjudande om ett kvalitativt och specialiserat alternativ inom privat M&A och private equity ytterligareVi är mycket stolta över att kunna välkomna Ulf som ny partner till byrån!  säger Per Ugge, en av byråns Managing Partners och ansvarig för privat M&A och private equity på KANTER.

– Det ska bli mycket spännande och roligt att få vara med och vidareutveckla den redan fina verksamheten hos KANTER och fortsätta att tillhandahålla högkvalitativ rådgivning, säger Ulf Johansson.

För mer information, kontakta:

Per Ugge

Managing Partner, Advokat

ugge@kntr.se

+46 70 29 79 229


Dela sidan:
Skriv ut: