Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Hannes Snellman den 18 juni, 2019

Hannes Snellman expanderar ytterligare inom Private M&A

Tre månader efter den senaste partnerrekryteringen förstärker Hannes Snellman nu ytterligare sitt Private M&A-team med Johanna Wärnberg som specialist partner. Tidigare i vår anslöt partnern Mikael Klang och Hannes Snellman gör nu denna rekrytering som ett led i Hannes Snellmans ytterligare investering i sin ledande roll inom nordisk M&A.

 

Johanna har bred erfarenhet av både nordiska och internationella företagsförvärv. Hon har under sin karriär i Stockholm och Helsingfors bistått private equityfonder och industriella klienter med bl.a. förvärv, försäljningar, omstruktureringar, carve-outs och joint ventures och har tack vare sin bakgrund ett naturligt försteg i cross-bordertransaktioner både från svenskt och finskt perspektiv.

 

Johanna kommer närmast från Bird & Bird där hon arbetade med att stärka deras fokus på private equityklienter. Hon har tidigare arbetat på Roschier i åtta år, både i Helsingfors och i Stockholm.  

 

– Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av Hannes Snellmans professionella M&A crossborderteam med grund i ett starkt nordiskt varumärke, en bred expertiskunskap och intressanta och komplexa uppdrag. Jag vet att vi tillsammans på Hannes Snellman kommer kunna hjälpa våra klienter på ett fantastiskt sätt vilket är grundläggande för mig eftersom jag drivs av att bistå klienter med min erfarenhet och kunskap för att kunna leverera en ’first class client experience’. Hannes Snellmans värderingar motsvarar även mina, vilket är en väldigt viktig faktor för mig och att få bli del av en svensk-finsk byrå ligger självfallet mig väldigt varmt om hjärtat, säger Johanna Wärnberg.

 

– Johanna är enormt uppskattad av klienter för sitt lösningsorienterade och strukturerade arbetssätt och sin förmåga att alltid sätta klienten i första rummet. Med tanke på hennes stora erfarenhet av att driva komplexa M&A-transaktioner, vilket är det som många av våra klienter efterfrågar, blir hon en stor tillgång  för våra klienter. Vi är väldigt glada och stolta över att få välkomna Johanna till oss, säger Claes Kjellberg, Head of M&A och Private Equity i Stockholm.

 

Johanna tillträdde sin tjänst den 10 juni.


Dela sidan:
Skriv ut: