Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Comrin Advokatbyrå den 11 oktober, 2022

Nystartad specialistbyrå inom fastighetsrätt

Den 1 september 2021 slog Comrin Advokatbyrå upp portarna och nu är det full fart på verksamheten. En specialistbyrå inom fastighetsrätt med ambitionen att leverera juridisk rådgivning av högsta kvalité.

Efterfrågan på juridiskt biträde inom fastighetsrätt är stor. Idag finns många allmänpraktiserande advokatbyråer som erbjuder fastighetsrättslig rådgivning. Däremot finns det relativt få byråer som valt att ha fastighetsrätt som sin enda verksamhetsinriktning. Affärsidén bakom Comrin Advokatbyrå är att exklusivt fokusera på fastighetsrättsliga frågor för att kunna erbjuda klienter juridisk rådgivning av bästa kvalité.

Byrån växer och rekryterar aktivt. Vi har nyligen anställt en medarbetare som kommer välkomnas i augusti. Advokat Natalie Comrin, ägare och grundare av byrån, berättar att hon länge har haft en ambition att öppna eget. ”Efter att ha arbetar många år med fastighetsrätt kände jag att det var dags att göra verklighet av saken”, säger hon.

Comrin Advokatbyrå biträder företag, privatpersoner och föreningar. ”Vi vill inte exkludera någon”, säger Natalie Comrin. Sedan byrån startade har vi etablerat samarbeten med arkitektbyråer, besiktningsmän, lantmäterikonsulter, värderingsbolag och miljökonsulter. För att kvalitetssäkra vårt arbete är det av ytterst vikt att vi kan hänvisa våra klienter till duktiga konsulter och inhämta sakkunskap, berättar Natalie Comrin.

Utöver att vara skickliga på fastighetsrätt strävar vi efter att vara tillgängliga och lyhörda för klientens behov. Ett ärende kan pågå under lång tid och det viktigt att klienten känner sig omhändertagen och trygg under hela resan.

Läs mer på vår hemsida


Dela sidan:
Skriv ut: