Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Publicerat 22 augusti, 2019

Wistrand söker skattejurister

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. wistrand.se

Till vår skattegrupp i Stockholm söker vi biträdande jurister som vill arbeta med skatterätt.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från domstol, advokatbyrå eller revisionsbyrå.

Vi söker även dig som är i slutet av studierna eller just är klar med juristexamen, gärna med tillämpad uppsats inom skatterätt.

Du har hög juridisk kompetens, är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt.

Vi erbjuder dig

En trevlig arbetsplats belägen i centrala Stockholm med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter.

För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet till egna initiativ och inflytande över sin karriärutveckling. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 20 september. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Birgitta Holmin, HR-ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi utvecklas gärna vidare tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!

Klicka här för mer information och ansökan.


Dela sidan:
Skriv ut: