Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Publicerat 28 juni, 2019

Wistrand söker fastighetsjurist

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. Läs mer på wistrand.se.

Till vårt fastighetsteam i Stockholm söker vi biträdande jurist som vill arbeta med allt från fastighets-M&A till olika typer av fastighetsprojekt, kommersiell hyresrätt samt löpande fastighetsrättslig rådgivning. Wistrand har en stark ställning på den svenska fastighetsmarknaden och har i många år haft en marknadsledande transaktionsvolym.

Utöver transaktionsarbete bistår vi svenska och internationella klienter vid samtliga typer av fastighetsrättsrelaterade ärenden såsom t.ex. ombildningstransaktioner, projekt och entreprenad och konsultjuridik inom byggsektorn, exploateringar, omstruktureringar och fastighetsrelaterade tvister. Vi tillhandahåller även kontinuerligt juridisk rådgivning vid övriga frågor som har anknytning till ägande, förvaltning och nyttjande av kommersiella fastigheter.

Vem är du?
Vi söker dig som har något eller några års arbetslivserfarenhet, gärna tingsmeriterad, inom området. Du har hög juridisk kompetens, är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt. Du har vidare mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder dig
En trevlig arbetsplats belägen i centrala Stockholm med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter.

För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet till egna initiativ och inflytande över sin karriärutveckling. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 12 juli 2019. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e‑post.

För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Birgitta Holmin, HR-ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.

Vi utvecklas gärna vidare tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!


Dela sidan:
Skriv ut: