Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Wistrand söker biträdande jurister inom bank- och finans

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. wistrand.se.

Till vårt bank- och finansteam i Stockholm söker vi biträdande jurister som vill arbeta med olika typer av finansieringar, t.ex. förvärvs-/projektfinansieringar och exportfinansieringar.

Du kommer huvudsakligen att biträda svenska och internationella banker, företag, fonder och andra institutioner med kvalificerad juridisk rådgivning i samband med finansieringar, men även att bistå klienter i frågor rörande bank- och bolagsrätt, kapitalmarknadsjuridik, kommersiella avtal samt löpande affärsjuridik.

Vi erbjuder dig

Kompetensutveckling i form av utbildning och handledarskap för att du ska nå din fulla potential som affärsjurist. Du kommer också att arbeta nära delägare och får därmed tidigt klientkontakt vilket ökar din affärsförståelse och stärker dig i konsultrollen.

Vem är du?

Vi söker dig som nyligen tagit din juristexamen och har ett särskilt intresse inom bank- och finans. Vi söker även dig som har några års erfarenhet från advokatbyrå, bank eller motsvarande och där arbetat med finansieringsjuridik. Du har hög juridisk kompetens, en affärs- och lösningsorienterad inställning samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt.

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 18 mars 2020. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Har du frågor om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta Birgitta Holmin, HR-ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.

Klicka här för mer information och ansökan.


Dela sidan:
Skriv ut: