Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Wistrand söker biträdande jurist med intresse för rekonstruktions- och obeståndsrätt

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. Våra konkursförvaltare, rekonstruktörer och likvidatorer är bland de främsta i Sverige och vår rekonstruktions- och obeståndsgrupp är topprankad av ledande rankningsinstitut. Läs mer på wistrand.se

På Wistrand bidrar alla medarbetare till en öppen, trevlig och inkluderande arbetsplats där vi välkomnar olika personligheter med en hög grad av individualitet. Vi ger varje medarbetare möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och påverka sin karriärutveckling genom utbildning, stöd av handledare och tidig klientkontakt.

Till vår rekonstruktions- och obeståndsgrupp i Stockholm söker vi en biträdande jurist som är genuint intresserad av att arbeta med obeståndsärenden; såväl nationella som internationella konkurser och företagsrekonstruktioner samt i övriga insolvensrelaterade frågor.

Vem är du?
Vi söker dig som nyligen tagit juristexamen eller avslutat din tingstjänstgöring. Du har hög juridisk kompetens, en affärs- och lösningsorienterad inställning samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt.

Ansökan
Skicka din ansökan senast den 10 december 2021. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer sker fortlöpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Birgitta Holmin, HR‑ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.

Välkommen till Wistrand!

Klicka här för att ansöka


Dela sidan:
Skriv ut: