Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Wåhlin växer och söker biträdande jurister till kontoret i Stockholm

Advokatfirman Wåhlin är en affärsjuridisk advokatbyrå med drygt 50 medarbetare på kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö/Helsingborg. Bland våra klienter finns såväl stora som små företag, svenska och internationella, inom en rad olika branscher. Vi strävar efter att bygga nära och långsiktiga relationer med våra klienter och kan genom vårt unika samarbete mellan kontoren snabbt sätta ihop rätt team av medarbetare för att hjälpa klienterna med praktiskt taget alla typer av komplexa affärsjuridiska frågor.

Arbetet som affärsjurist handlar inte bara om att kunna juridiken utan lika mycket om affärsförståelse, kreativitet och engagemang.

Till kontoret i Stockholm söker vi nu biträdande jurister som vill vara med och utveckla byrån tillsammans med övriga kollegor.

Vi ser gärna att du är tingsmeriterad eller har ett par års erfarenhet av annat kvalificerat juridiskt arbete, gärna på affärsjuridisk advokatbyrå.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till: julia.karlsson@wahlinlaw.se.

Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att ringa Anna-Maria Heidmark Green på telefonnummer 0705-94 67 63 eller Hampus Ek på telefonnummer 0737-19 51 11.

Mer om oss hittar du på www.wahlinlaw.se


Dela sidan:
Skriv ut: