Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Wåhlin söker biträdande jurister och advokater till Helsingborg

Advokatfirman Wåhlin är en affärsjuridisk advokatbyrå med ett 40-tal medarbetare på fyra kontor i Sverige. Wåhlin är bland de starkast växande medelstora advokatbyråerna och omsatte förra året närmare 70 miljoner kronor. Bland våra klienter finns såväl stora som mindre företag, svenska och internationella, inom en rad olika branscher. Vi strävar efter att bygga nära och långsiktiga relationer med våra klienter och kan genom vårt unika samarbete mellan kontoren snabbt sätta ihop rätt team av medarbetare för att hjälpa klienterna med praktiskt taget alla typer av komplexa affärsjuridiska frågor.

Arbetet som affärsjurist handlar inte bara om att kunna juridiken, utan lika mycket om affärsförståelse, kreativitet och flexibilitet. Hos oss arbetar du nära delägare och får tidigt klientkontakt, är du advokat så får du bra incitament till att ha egna klienter och utvecklas till att bli en framtida delägare.

Till kontoret i Helsingborg söker vi nu dig som har minst tre års erfarenhet från advokatbyrå med stort intresse för affärer och med fokus på bolagsrätt, kommersiella avtal samt M&A. Då arbetet till stor del är gränsöverskridande med internationella transaktioner, är det viktigt att du på både svenska och engelska kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift.

Vi värdesätter framförallt noggrannhet, engagemang, förmågan att arbeta självständigt och ett gediget intresse för att leverera kvalitet till klienterna och vi hoppas att just du vill vara med och utveckla byrån tillsammans med övriga kollegor.

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att ringa Managing Partner Jonas Holmstedt på telefonnummer 0738-09 21 33. Skicka din ansökan till jonas.holmstedt@wahlinlaw.se.

Läs mer om oss på: www.wahlinlaw.se


Dela sidan:
Skriv ut: