Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Wåhlin söker biträdande jurist till kontoret i Stockholm

Advokatfirman Wåhlin är en affärsjuridisk advokatbyrå med ett 40-tal medarbetare på fyra kontor i Sverige. Bland våra klienter finns såväl stora som små företag, svenska och internationella, inom en rad olika branscher. Vi strävar efter att bygga nära och långsiktiga relationer med våra klienter och kan genom vårt unika samarbete mellan kontoren snabbt sätta ihop rätt team av medarbetare för att hjälpa klienterna med praktiskt taget alla typer av komplexa affärsjuridiska frågor.

Arbetet som affärsjurist handlar inte bara om att kunna juridiken utan lika mycket om affärsförståelse, kreativitet och flexibilitet.

Till kontoret i Stockholm söker vi nu en biträdande jurist som vill vara med och utveckla byrån tillsammans med övriga kollegor.

Vi ser gärna att du är tingsmeriterad eller har något års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete, gärna på affärsjuridisk advokatbyrå. Eftersom alla anställda löpande erbjuds fortbildning och handledning av mer erfarna kollegor är framförallt noggrannhet, engagemang, förmågan att arbeta självständigt och ett gediget intresse för att leverera kvalitet till klienterna egenskaper som värdesätts högt.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till:

anna-maria.heidmark@wahlinlaw.se.

Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att ringa Anna-Maria Heidmark Green på telefonnummer 070-594 67 63.

Läs mer om oss på: www.wahlinlaw.se


Dela sidan:
Skriv ut: