Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Vill du vara bland de bästa och bli en av de bästa, sök till Foyen i Malmö

Just nu söker vi dig som har ett genuint intresse för våra fokusområden entreprenad- och processrätt.

Du kommer att få jobba nära våra erfarna och engagerade delägare och jurister samt få möjlighet att tidigt ta eget ansvar. Du kommer att arbeta både självständigt och i team.

Vi värdesätter integritet och social kompetens samt tycker det är positivt om du har bakgrund och erfarenheter som går utöver det traditionella. För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar rollen som konsult då du tidigt kommer att få agera självständigt i rollen som rådgivare mot våra klienter.

För att passa in i rollen ser vi att du:

  • har en juristexamen
  • har processerfarenhet
  • har en analytisk förmåga
  • har mycket goda språkliga kunskaper där du kan uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har genomförd notarietjänstgöring och/eller arbetslivserfarenhet på advokatbyrå. Har du arbetat med entreprenadjuridik är detta mycket meriterande.

Du är en person som är bra på att bygga förtroende och relationer både externt och internt samt är driven med ett entreprenöriellt sinne. Vidare är eget driv och nyfikenhet viktiga egenskaper.

Ansökan
Din ansökan skickar du in genom att klicka här alternativt gå in på vår hemsida, www.foyen.se, och registrera dig under Karriär under aktuell tjänst. På vår hemsida finner du även mer information om våra verksamhetsområden.

Vi ser fram emot att få in din ansökan snarast och senast den 8 november 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Frågor om Foyen och om tjänsterna kan ställas till HR-Chef, Annelie von Dahn.

Om Foyen
Foyen erbjuder juridiska tjänster inom samhällsbyggnad och byrån rankas som Sveriges ledande inom sin verksamhetsinriktning, bland annat i Legal 500. Våra medarbetare är specialiserade inom bygg- och fastighetsbranschen, teknikintensiv industri, gruv- och skogsnäring, offentliga affärer, energisektorn, miljöområdet samt branschöverskridande affärsjuridik. Foyens omsättning har mer än fördubblats under den senaste tioårsperioden, från 90 miljoner kronor 2010 till 197 miljoner 2020. För närvarande är vi närmre 100 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

 Klicka här för att ansöka


Dela sidan:
Skriv ut: