Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Vi söker förstärkning till vårt Commercial & Regulatory-team

VÄX MED MAGNUSSON!

Vi är alltid på jakt efter talanger till våra juristteam. Vi tillämpar en öppen ansökningsprocess där vi löpande träffar kandidater som vill ta nästa steg i sin karriär. För rätt person finns det alltid plats hos oss. Välkommen till en inspirerande och spännande arbetsplats i ständig förändring där dina karriärmöjligheter är oändliga.

VI SÖKER FÖRSTÄRKNING TILL VÅRT COMMERCIAL & REGULATORY-TEAM

Vilka är Magnusson
Magnusson är en internationell och topprankad affärsjuridisk advokatbyrå. Med vår geografiska spridning är vi unikt positionerade att assistera våra klienter i Norden och Östersjöregionen. Inom byrån finns specialister inom i stort sett samtliga affärsjuridiska områden med erfarenhet av många branscher. Vi är rådgivare åt såväl nationella som internationella bolag, finansiella institutioner, organisationer och myndigheter. Vår uppgift som rådgivare är att skapa mervärde för våra klienter. Vi är flerfaldigt nominerade till och vinnare av Årets Advokatbyrå, en utmärkelse som baseras på klientnöjdhet.

Vi tror på våra medarbetare och välkomnar alltid nya idéer och initiativ. Vi erbjuder en internationell plattform, en kreativ miljö och frihet att utvecklas och växa tillsammans med trevliga kollegor. Våra värdeord är förtroende, respekt, nytänkande och entreprenörskap och vårt mål är att ett jobb på Magnusson ska vara mer än ett jobb. För mer information besök www.magnussonlaw.com.

Vårt Commercial & Regulatory-team i Stockholm
Teamet i Stockholm består av specialister på rättsområdena köprätt, IT/IP-rätt, regulatorisk bank- och finansrätt, GDPR och offentlig upphandling med fokus på bl.a. life science-branschen. Teamet är summan av ett antal personligheter med olika erfarenhet och bakgrund. Deras vardag präglas av laganda, högt tempo, engagemang och kreativitet. Teamet eftersträvar att leverera med högsta kvalitet i en miljö där alla får möjlighet att ta ansvar och skapa mervärde. Ledarskapet i teamet bygger på att inspirera, delegera, ge feedback och motivera för att få alla individer och verksamheten att växa. Flertalet personer i teamet är rekommenderade av The Legal 500, Chambers Europe och andra ledande rankinginstitut.

Din profil
Vi söker en jurist med minst tre års arbetslivserfarenhet från bolag, ting, annan byrå eller relevant myndighet som gärna har särskild erfarenhet av eller intresse för offentlig upphandling, IT/IP-rätt eller life science-frågor. Det här är en möjlighet för dig som har ett starkt driv för konsultrollen, är nyfiken och har viljan att axla ett ansvar. Du trivs med att arbeta i team, är lösningsorienterad och har roligt även i ett högt tempo. Du har en god analytisk förmåga, är noggrann och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi har förmånen att arbeta med internationella klientbolag där många av våra uppdrag är gränsöverskridande. Det är därför viktigt att du behärskar engelska väl i tal och skrift, kunskap i ytterligare språk är meriterande.

Ansökan
Ansökan skickar du in via vår hemsida www.magnussonlaw.com. Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan och ditt personliga brev där du berättar om dig själv och dina förväntningar. Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-koordinator Anna Hjelm på anna.hjelm@magnussonlaw.com.


Dela sidan:
Skriv ut: