Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Två jurister till HELP.

HELP är till formen ett försäkringsbolag men hos oss jobbar du som på vilken juristbyrå som helst. En skillnad är dock stor – du slipper fakturera dina kunder eftersom de redan är försäkrade hos oss. Detta, tillsammans med kvalificerad juridisk hjälp, gör att vi har en kundnöjdhet på hela 98 %.

På HELP ligger innovation och teknik i framkant. Vi är den nordiska delen av ARAG, ett av världens största försäkringsbolag specialiserat på juridiska tjänster och försäkringar, och det ger oss styrkan att modernisera en hel bransch.

Vi arbetar med juridik inom flera rättsområden med uppgifter som rådgivning, upprättande av handlingar och domstolsprocesser. Vi har högt i tak, en fin stämning och din möjlighet att utvecklas snabbt är stor då vi ständigt växer. Just nu söker vi två jurister; en inom arbetsrätt och en inom familjerätt.

Vi vill höra från dig som

… är en skicklig jurist som vill utvecklas vidare.

… har arbetat inom något serviceyrke, för här strävar vi efter hög kundnöjdhet.

… har flerårig erfarenhet inom arbetsrätt

eller

… har erfarenhet av att självständigt driva vårdnadsprocesser.

Pratar du dessutom fler språk än svenska och engelska blir du särskilt värdefull för dina kunder.

Personlighet.
Vi vill arbeta tillsammans med dig som har driv, empati och handlingskraft, kan arbeta självständigt och vill vara med och förändra juristbranschen. Som har stor integritet, tycker om att ha mycket kundkontakt och att hjälpa människor med din kunskap. Du ligger bra till om du har höga ambitioner och vill utvecklas, och om du trivs med ett tydligt mandat. Som kollega är du prestigelös och bjuder på dig själv och din kunskap. Här stöttar och berikar vi varandra med våra kompetenser, sätter kundnöjdheten högt och brinner för att göra juridik tillgänglig för alla. Sist men inte minst, är du en konstruktiv, trygg och strukturerad problemlösare hamnar du högt upp på vår – och våra kunders – lista.

Jobba med oss!

Vill du jobba på HELP och vara med och förbättra både branschen och samhället? Skicka dina ansökningshandlingar till vår avdelningschef Sara Bandert Malmberg, sbm@helpforsakring.se. Sara vill höra från dig snart, intervjuer görs löpande så vänta inte med att ansöka. Jobbstart efter överenskommelse, hoppas vi ses!


Dela sidan:
Skriv ut: