Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

TRR söker driven Expert inom ekonomiskt stöd!

Vill du arbeta i en expertroll med stöd i omställning till Sveriges privatanställda tjänstemän? Har du ett stort intresse av dagens och morgondagens arbetsmarknad? Är du intresserad av att ingå i ett team hos en av Sveriges mest moderna omställningsaktörer?
Då kan den här rollen vara något för dig – varmt välkommen med din ansökan!

Rollen som Expert inom ekonomiskt stöd
Som vår nya expertkollega inom ekonomiskt stöd, det vi kallar för AGE (avgångsersättning), kommer du att ingå i ett litet expertteam som är verksam inom enheten Avtal & Ersättning. En viktig del av vårt uppdrag är att säkerställa adekvat omställningsstöd till uppsagda tjänstemän. Omställningsstödet omfattar såväl ekonomiska insatser som professionell rådgivning och stöttning till nytt arbete eller annan lösning. Inom ramen för vårt uppdrag är vi också initiativtagare till och delaktiga i interna och externa projekt tillsammans med övriga stödfunktioner samt externa parter.

Du kommer i huvudsak att arbeta med:
·       Bedömning, rådgivning och hantering av rätten till ekonomiskt stöd
·       Projektledning av interna och/eller externa projekt med fokus på ekonomiskt stöd
·       Delaktig i utveckling av rekommendationer, beslutsunderlag och rapporter

Din bakgrund
För att känna dig trygg i din roll, trivas och lyckas med arbetsuppgifterna tror vi att du är nyutexaminerad jurist och/eller har erfarenhet av arbete inom arbetsmarknadsåtgärder eller kollektivavtal, gärna med fokus på ekonomiskt stöd till privata tjänstemän. Det är meriterande om du har erfarenhet av och kunskap om arbetslöshetskassa och/eller övriga ersättningsmodeller inom omställningsområdet. Det är även meriterande om du har akademisk utbildning inom juridik, HR eller motsvarande.

Din personlighet
Du har en trygg och positiv personlighet som präglas av gott självledarskap och god samarbetsförmåga. Du är en noggrann, strukturerad och resultatorienterad person som tycker om att driva projekt med tydliga mål och deadlines. Då din roll innefattar kontakt med uppsagda tjänstemän, kunder och partners är du också en person som har mycket god servicekänsla och kommunikationsförmåga.

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder en roll med stor frihet och flexibilitet med fokus på självledarskap. Initialt kommer vi att erbjuda dig en utbildning med fokus på ditt expertområde kopplat till TRRs erbjudande. Vi kommer att erbjuda dig möjligheter till kontinuerlig kompetensutveckling. Arbetsuppgifterna är omväxlande i en stimulerande och utvecklande miljö i centrala Stockholm. Du blir en del av ett expertteam med kompetenta, engagerade och stöttande kollegor. Vi erbjuder attraktiva förmåner inom friskvård.

Om företaget 
TRR är en aktör inom omställning och arbetslivscoaching. Vi stöttar uppsagda tjänstemän på vägen mot en ny anställning, studier eller att starta eget företag. TRR har 35 000 anslutna medlemsföretag där totalt 950 000 tjänstemän arbetar. Målet är att vägen från ett jobb till en annan positiv lösning ska vara så kvalitativ, effektiv och meningsfull som möjligt. Vi är cirka 250 engagerade medarbetare och finns på ett 40-tal platser över hela Sverige. TRR drivs som en stiftelse utan vinstintresse och initierades 1974 av parterna på den privata arbetsmarknaden, arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK.
Läs mer på OM OSS PÅ TRR

Har vi väckt ditt intresse?
HR Commitment är vår rekryteringspartner varför du är välkommen att söka tjänsten enkelt på HR Commitment/TRR
Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan TRR och kandidat.
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta:

Manne  Didehvar på +46 (0)70-962 75 10 eller manne.didehvar@hrcommitment.se


Dela sidan:
Skriv ut: