Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Trägårdh Advokatbyrå söker processjurister samt obeståndsjurist

Processjurister samt obeståndsjurist till Trägårdh Advokatbyrå

Trägårdh Advokatbyrå (www.tragardh.se) finns i Malmö och Lund och har nya fräscha kontor nära centralstationerna på båda orterna. Under de senaste åren har byrån expanderat kraftigt och omfattar nu sammanlagt ca 40 medarbetare. Vår verksamhet består i huvudsak av allmän bolagsrätt, fastighets- och entreprenadrätt, insolvensrätt samt tvistelösning.

För att möta en intensiv och tilltagande efterfrågan på våra tjänster behöver vi förstärka vår organisation med:

  • senior advokat/jurist med inriktning på tvistelösning som har stor processvana;
  • junior advokat/jurist med inriktning på tvistelösning som har processvana; samt
  • advokat/jurist med obeståndsrättslig inriktning.

Tingsmeritering och erfarenhet från advokatbyrå är ett plus. Vad gäller tjänsten som senior processjurist är erfarenhet av arbete i överrätt eller mångårig erfarenhet från advokatbyrå ett krav.

Ni får chansen att utvecklas i en inspirerande arbetsmiljö med härlig stämning, högt i tak och utmanande uppdrag.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid och kommer att innebära arbete i såväl Malmö som Lund. Tillträde sker snarast efter överenskommelse.

För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev på vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Om du har frågor eller funderingar kontakta advokat Martin Gynnerstedt, martin.gynnerstedt@tragardh.se eller advokat Patrik Kalman, patrik.kalman@tragardh.se.

Genom att skicka din ansökan till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i syfte för oss att utvärdera din ansökan och i syfte att fullfölja våra skyldigheter enligt lag.

Mer information och ansökan klicka HÄR


Dela sidan:
Skriv ut: