Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Svalner söker jurister inom skatteprocess

Har du intresse för skatteprocesser och minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet? Vill du bli en del av ett av Svalners växande verksamhetsområden?

På Svalner arbetar du tillsammans med Sveriges främsta skattejurister vilket ger dig en unik möjlighet till snabb professionell utveckling i en mycket affärsmässig och driven organisation. Vi arbetar i dedikerade team med spetskompetens och har stor erfarenhet av kvalificerad skatterådgivning.

Om rollen

I denna roll förväntas du tillsammans med, och under ledning av, senior managers och delägare kunna driva det dagliga arbetet vid genomföranden och leveranser av såväl enskilda ärenden som större projekt.

Du arbetar löpande med kvalificerade skatteprocessfrågor och relaterad skatterådgivning för våra svenska och internationella klienter, såväl företag som privatpersoner. Din roll innefattar att företräda klienter i förhållande till myndigheter och att agera ombud i domstol. Arbetsuppgifterna varierar och kan exempelvis vara att upprätta inlagor och ansökningar samt att biträda vid skatterevisioner, förfrågningar och beslut från Skatteverket.

Kvalifikationer

För att passa i denna roll bör du ha arbetslivserfarenhet av skatteprocesser hos Skatteverket, revisionsbyrå, advokatbyrå eller domstol. Du har en svensk juristexamen och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. I denna roll är affärsmässighet, noggrannhet, analytisk förmåga samt kommersiell förståelse för skatterätten och klientens behov centralt.

Vi förväntar oss att du är materiellt intresserad och att du ska kunna driva ärenden och utredningar på ett självständigt och ansvarsfullt sätt. För att komma till din rätt hos oss är du förtroendeingivande, prestigelös och kommunikativ med fallenhet för att bygga långsiktiga relationer med såväl klienter som kollegor.

Vi ser framför oss att du är en positiv och samarbetsvillig person som vill vara en del av en väl sammanhållen grupp. Vidare är du en driven och initiativtagande person som vill vara delaktig i att lyfta Svalners tjänsteerbjudande till nästa nivå.

För frågor om tjänsten kontakta:
Ida Larsson, Senior Manager eller Fredrik Berndt, Partner

Ida Larsson
ida.larsson@svalner.se

Fredrik Berndt
fredrik.berndt@svalner.se

Klicka här för att ansöka 


Dela sidan:
Skriv ut: