Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Publicerat 20 juni, 2019

Sparbanken Nord söker en jurist

Sparbanken Nord är regionens egen bank med verksamhet i de tio kommunerna Arjeplog, Arvidsjaur, Gällivare, Jokkmokk, Kiruna, Pajala, Piteå, Älvsbyn, Överkalix och Övertorneå. Med en affärsvolym på drygt 50 miljarder kronor och 200 medarbetare vid 11 kontor är vi en av landets största sparbanker och en betydande finansiell aktör i Norrbotten. En del av vinsten avsätter banken till sånt som är bra för regionen. Vi kallar det för Sparbanken Nord – Framtidsbanken.

Vi söker en Jurist

Vi utökar vår rådgivningsverksamhet i Norra Regionen och söker därför en jurist till vårt kontor i Gällivare.

Vi erbjuder våra kunder bland annat juridiska tjänster och du kommer att handlägga ärenden för privatkunder och företagskunder. Frågor inom ekonomisk familjerätt är centrala.

Ett krav är att du har en kandidatexamen i juridik och kunskaper inom ekonomisk familjerätt. Det är meriterande om du har tings-/notariemeritering och en fördel om du har erfarenhet av arbete som jurist i den privata sektorn eller vid myndighet.

Du har gott omdöme, mycket god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta resultatinriktat. Självständighet, noggrannhet och egen initiativförmåga är önskvärda egenskaper. Din insats är en viktig del av den helhet vi erbjuder våra företags- och privatkunder.

Som juridisk specialist samarbetar du med våra rådgivare och möter kunder på våra bankkontor i Norra regionen. Du är placerad i Gällivare och arbetet kommer att innebära många möten med kunder både i Gällivare och i närliggande kommuner. Du bör därför ha B-körkort och tillgång till egen bil. Tjänsten är på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Mer information och ansökan – klicka HÄR


Dela sidan:
Skriv ut: