Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Skribent

Kärnverksamheten på Blendow Lexnovas redaktion kretsar kring författandet av nyhetstexter om aktuella domstolsavgöranden. Texterna levereras dagligen till våra abonnenter, visas på våra webbplatser och skickas ut i våra nyhetsbrev. Nyheter från Blendow Lexnova publiceras även i nättidningen Dagens Juridik.

Vi behöver nu förstärkning, och söker därför en jurist på heltid. Tjänsten är till stor del inriktad på nyhetsproduktion och det är därför viktigt att du som sökande kan kombinera den juridiska precisionen med ett journalistiskt tilltal. Arbetet ger möjligheter att fördjupa sig i många olika rättsområden.

Arbetet ska utföras under kontorstid i våra attraktiva lokaler i centrala Stockholm.

Krav

Du som sökande ska ha juristexamen eller befinna dig i det absoluta slutskedet av utbildningen.

Vi tror att du är en självgående person som är bra på att arbeta efter uppsatta mål och som klarar av att ta egna initiativ när det behövs. Vi förutsätter att du är flexibel med förmåga att leverera under tidspress.

Tidigare erfarenhet av skrivande, korrekturläsning eller annat redaktionellt arbete är meriterande. Kunskaper om skatterätt är ett plus.

Jobbtyp: Heltid.

Tillsättning: 2 januari 2020.

Ansökan och tillträde

Skicka ett personligt brev med CV och betygsutdrag till mikael.kindbom@lexnova.sesenast den 24 november 2019. Märk din ansökan ”Juristskribent 2019”. Eventuella frågor besvaras endast via e-post.

Ansök snarast! Urval sker löpande. Platsen kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Tillträde efter överenskommelse.


Dela sidan:
Skriv ut: