Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Publicerat 3 september, 2019

Skattejurist till Svalner

Är du skattejurist med minst fem års erfarenhet och med intresse för svensk och internationell företagsbeskattning? Vi växer och söker nu ytterligare en kollega med placering i Malmö!

På Svalner arbetar du tillsammans med många av Sveriges främsta skattejurister vilket ger dig en unik möjlighet till snabb professionell utveckling i en mycket affärsmässig och driven organisation. Vi arbetar i dedikerade team med spetskompetens och vi har stor erfarenhet av kvalificerad skatterådgivning.

Du förväntas att tillsammans med, och under ledning av, delägare kunna driva det dagliga arbetet vid genomföranden och leveranser av såväl enskilda ärenden som större projekt inom gruppens verksamhetsområde. Vi arbetar nära våra klienter och i din roll ingår att ha den dagliga kontakten med våra uppdragsgivare. I rollen ingår även att handleda juniora medarbetare och på ett bra sätt delegera ansvar och arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta med löpande rådgivning i olika företagsbeskattningsfrågor, exempelvis vid köp och försäljning av bolag och fastigheter, planering och genomförande av omstruktureringar, fondstruktureringar, börsnoteringar, etablering utomlands, boksluts- och deklarationsuppdrag, etc.

Du bör vara materiellt intresserad och förväntas kunna driva ärenden och utredningar på ett självständigt och ansvarsfullt sätt. Affärsmässighet, noggrannhet, analytisk förmåga samt kommersiell förståelse för skatterätten och klientens behov är ett måste för att bli framgångsrik. För att komma till din rätt hos oss är du också förtroendeingivande, prestigelös och kommunikativ med fallenhet för att bygga långsiktiga relationer med såväl klienter som kollegor.

Då vi vill bygga vidare på en väl sammanhållen grupp lägger vi stor vikt vid samarbete, sammanhållning och trivsel, vilket gör att vi ser framför oss en positiv person som trivs i samarbetet med såväl kollegor som klienter.

På Svalner ser vi ingen motsättning i att arbeta hårt och fokuserat mot uppsatta mål och att samtidigt ha roligt på jobbet, och just därför är varje individs bidrag till en god arbetsmiljö oerhört viktigt för oss.

Du har en svensk juristexamen och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

För frågor om tjänsten kontakta:

Anders Thomasson, 070-418 25 10 eller anders.thomasson@svalner.se

Vill du arbeta med de främsta skattejuristerna och samtidigt ha kul på jobbet, välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 30 september 2019. För mer information och ansökan – klicka HÄR


Dela sidan:
Skriv ut: