Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Senior skattespecialist till International Tax på KPMG

Vill du vara med och påverka framtidens näringsliv? Hos KPMG får du bl a arbeta med landets mest spännande företag och organisationer – såväl svenska som internationella. Att arbeta i en bred och internationellt ledande verksamhet som KPMG innebär att du hjälper våra kunder att lyckas. Dessutom får du tillsammans med dina kollegor stora möjligheter att utvecklas och forma din egen framtid. 

Om oss

KPMG tax utsågs 2021 för sjätte året i följd till Sveriges bästa skatterådgivare av tidskriften International Tax Review (ITR). Vi är en av världens ledande skatterådgivare och i vårt globala nätverk ingår långt över 10 000 medarbetare med mer än 200 skattespecialister i Sverige. Affärsmässighet, förståelse för de stora sammanhangen och djup specialistkompetens är alla starka kännetecken för oss.

Fler stjärnor till Sveriges bästa skatterådgivare

Efterfrågan på våra tjänster ökar ständigt och nu söker vi nya kollegor som vill växa med oss. Du blir en del av ett internationellt team bestående av marknadens vassaste skatterådgivare. Vi arbetar huvudsakligen med stora och medelstora svenska och internationella bolag. Affärsmässighet, förståelse för de stora sammanhangen och djup specialistkompetens är starka kännetecken för oss. Vi söker nu en rad nya medarbetare med, gärna med specialistkompetens inom internationell företagsbeskattning, tax compliance, tax reporting, fastigheter, omstruktureringar, M&A eller finansiella sektorn.

Din profil

Vi söker jurister eller civilekonomer som har minst 4 års relevant erfarenhet som skattespecialist på bolag, revisionsbyrå eller hos skattemyndighet eller domstol. Vi sätter ett stort värde i att alla hos KPMG mår bra, utvecklas och har roligt tillsammans. Kan du bidra till det värderas det högt.

Som person har du ett genuint intresse för skatt och affärer, är driven, nyfiken och kommunikativ. Vi värdesätter att du är noggrann och har god förmåga att formulera dig i tal och skrift såväl på svenska som engelska. Samarbetsförmåga och ett engagemang för att handleda och utveckla juniora kollegor är viktigt. Vidare kommer stor vikt att läggas vid din förmåga att sätta kunden i fokus och skapa förtroendefulla affärskontakter.

Vad vi erbjuder som arbetsgivare

Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete i en stimulerande arbetsmiljö med nära kundkontakter och kollegor inom hela företaget, både nationellt och internationellt. En karriär på KPMG ger dig en inblick i näringslivets kärna, kundernas verksamheter samt ett brett affärsperspektiv och kunskap om olika branscher. Du blir som anställd hos oss tilldelad en Performance Manager som blir din egen karriärcoach. Tillsammans lägger ni upp din individuella utvecklingsplan redan när du påbörjar din anställning. Vi vill att våra medarbetares karriär ska präglas av tydlighet och möjlighet för individen att påverka, vilket vi tillgodoser genom vår karriärtrappa.

Om tjänsten och processen

Tjänsten är på heltid och tills vidare. Intervjuer sker löpande tills vi hittat rätt personer. Skicka därför in din ansökan med CV redan idag.

Klicka här för att ansöka

I denna rekrytering samarbetar vi med Legal Career. Kontakta ansvarig rekryterare Carl Berg på 0790633464 för frågor om tjänsten eller din ansökan.


Dela sidan:
Skriv ut: