Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Senior produktjurist – Swedbank

Vill du driva och utveckla juridiken kring Swedbanks betalaaffär mot framtidens bank? Då är detta en tjänst för dig!

Hos oss på Swedbank har du en möjlighet att:

  • Jobba med produktjuridiken kring Swedbanks företags- och betalaaffär i Sverige och Norden, framförallt genom att stötta produktområdet Betala.
  • Delta i utformningen av produkter och tjänster, analys och implementering av nya lagar och regler, samt upprätta och förhandla avtal med externa leverantörer och partners.
  • Fördjupa dig i juridiken kring betalafrågor men även hantera avtalsrätt, regulatoriska frågor, IT juridik mm.
  • Vara rådgivare vid genomförandet av den nya pan-nordiska betalningsinfrastrukturen (”Projekt P27”) som kommer definiera det nordiska betalningslandskapet för lång tid framöver.

I denna roll behöver du:

  • Ha en god analytisk förmåga, snabbt kunna sätta dig in i stora ämnesområden och arbeta självständigt. Du ska vara prestigelös, noggrann, serviceinriktad, ha lätt för att samarbeta och kunna kommunicera juridiska frågeställningar på ett pedagogiskt sätt.
  • Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.
  • Ha en svensk jur. kand. examen och mångårig erfarenhet från kvalificerat juridiskt arbete på bolag eller advokatbyrå. Erfarenhet av bank/finans är särskilt meriterande.

”Bli en del av vårt team och…

utvecklas som jurist och påverka ditt område inom banken. Du får jobba tillsammans med erfarna kollegor som du alltid kan bolla med och du kommer få ett stort kontaktnät och inblick i många olika verksamheter.” Jan Darlin, din framtida chef

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2021-05-24.

Klicka här för att ansöka

Placeringsort: Sundbyberg

Kontakter

Rekryterande chef: Jan Darlin 08-58 59 33 64

SACO: Henrik Joelsson +4640242508

Finansförbundet: Åke Skoglund +468 5859 028

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Swedbank är en inkluderande arbetsgivare och diskriminerar ingen utifrån kön, ålder, sexuell läggning eller sexuell identitet, etnicitet, religion eller funktionsvariationer – alla är välkomna. 


Dela sidan:
Skriv ut: