Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Senior Privacy Associate till Draftit Privacy

Har du en bakgrund inom arbete med GDPR och best practice inom Dataskydd? Motiveras du av en roll där du både är intern expert och samtidigt levererar seniora konsultuppdrag åt våra kunder? Vill du vara en del av ett passionerat team på ett legal tech-bolag? Då är den här tjänsten en perfekt match för dig! 

Draftit Privacy levererar ett brett utbud av tjänster och digitala verktyg som effektiviserar organisationers dataskyddsarbete. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att följa integritetskyddslagstiftningen på ett lätthanterligt sätt och bistå med expertkunskap inom området dataskydd.

Det är högt tryck hos oss på Draftit Privacy. Vi har under det senaste året utvecklat och tagit fram ett helt nytt tjänstepaket samtidigt som vi fokuserar på att underhålla och vidareutveckla den befintliga produktportföljen. Eftersom allt vi gör på ett eller annat sätt kretsar kring juridik behöver vi rekrytera fler vassa jurister till vårt team i Stockholm (Kungsgatan 8).

Om tjänsten
I rollen som Senior Privacy Associate hos oss på Draftit Privacy kan du förvänta dig att bli vassare på integritetsskyddsjuridik genom utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Du arbetar en del självständigt men framförallt i nära samarbete med kollegor.

Du rapporterar till chefen för affärsområdet Privacy och ingår i ett team som levererar tjänster och projekt till våra kunder. Du har också ansvar för att med din expertis och know-how stödja Produkt-teamet i förvaltning och utvecklingen av våra digitala verktyg. I rollen ingår även att du håller dig uppdaterad inom privacyområdet för att kunna bistå verksamheten med att ta fram nytt innehåll för våra produkter samt svara på frågor från kunder. Eftersom vi är måna om att ”leva som vi lär” kommer du även att vara rådgivande i arbetet med Draftit Privacys eget GDPR-program.

Om dig
Till den här rollen söker vi dig som:

  • har en juristutbildning;
  • har några års arbetslivserfarenhet av praktiskt juridiskt arbete inom Privacy/GDPR från bolag, advokatbyrå eller liknande;
  • har mycket god förmåga att kommunicera och formulera dig pedagogiskt i tal och skrift på engelska och svenska;
  • är serviceinriktad och trivs med att genomföra konsultuppdrag ute hos kund
  • är flexibel, lyhörd, ödmjuk och har en god affärsmässig förståelse

Ansök genom att skicka CV, personligt brev, betyg från dina juridikstudier samt eventuella övriga relevanta underlag till: application@draftitprivacy.com med referens ”Senior Privacy Associate”.

Ansök så snart som möjligt, dock senast 5e april 2020. Vi går löpande igenom inkomna ansökningar och kallar till intervju. Kontaktperson för rekryteringen är: Andreas Windh, Affärsområdeschef, 076 3225016

Information om behandling av dina personuppgifter: De uppgifter som du delger Draftit Privacy i samband med att du skickar in en ansökan enligt ovan behandlas endast internt hos oss på Draftit Privacy, uppgifterna delas inte med tredje part och kommer endast att vara tillgängliga för de individer hos Draftit Privacy som är involverade i den aktuella rekryteringen. Den behandling vi utför med dina personuppgifter sker med stöd av en intresseavvägning enligt dataskyddsförordningen som laglig grund eftersom den får anses nödvändig för Draftit Privacys intresse av att kunna ta del av din ansökan och genomföra rekryteringsprocessen för den tjänst du sökt hos oss. Personuppgifterna behandlas endast i syfte att gå igenom din ansökan och bedöma hur väl den matchar utlyst tjänst samt för att kontakta dig under rekryteringsprocessen såsom kalla dig till intervju, ge dig ett anställningserbjudande eller meddela att du tyvärr inte har fått tjänsten.

Endast de uppgifter som du själv lämnar till oss i samband med din ansökan registreras av oss och samtliga uppgifter kommer att raderas så snart den aktuella tjänsten är tillsatt.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen är: Draftit Privacy AB (org. nr. 559124-1236). Du är alltid välkommen att kontakta oss per mail: privacy@draftitprivacy.com om du (1) har frågor om personuppgiftsbehandlingen; (2) vill begära rättelse av din information; (3) vill bli raderad dvs. vill att vi tar bort din ansökan från våra system innan avslutad rekryteringsprocess; (4) vill invända mot personuppgiftsbehandlingen; eller (5) vill veta vad vi har är registrerat om dig dvs. begära ett så kallat registerutdrag. Om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen kan du lämna in ett klagomål om detta till Datainspektionen. 


Dela sidan:
Skriv ut: