Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Publicerat 19 juni, 2019

Senior jurist

För dig som varit med ett tag och vill specialisera dig inom juridik som är viktig för stabiliteten i det finansiella systemet!

Om jobbet

Group Treasury ansvarar för koncernens likviditet, upplåning och kapital och din uppgift blir att stödja enheten med dina juridiska kunskaper. Det kan till exempel vara att medverka vid emissioner i kapitalmarknaden eller att analysera innebörden av en ny reglering och dess påverkan på koncernen. Arbetet är stimulerande bland annat på grund av samarbetet med många skickliga experter inom olika områden och den internationella miljön.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du har jur kandexamen samt goda teoretiska och praktiska kunskaper i förmögenhetsrätt och allmän affärsjuridik. Du är åtminstone översiktligt insatt i finansmarknadens regleringar, gärna i de delar som avser obligationsmarknaden, och du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Som person är du analytisk men samtidigt lösningsorienterad.

Du har tidigare jobbat med

  • Som advokat eller biträdande jurist på advokatbyrå alternativt juristavdelningen på större företag inom industri eller handel, och
  • I bank, försäkringsbolag eller annat företag inom finanssektorn

Varför jobba med oss?

Du kommer att jobba tillsammans med andra duktiga specialister inom Group Treasury, Group Legal och olika externa samarbetspartners och få en unik inblick i hur bankernas finansiering fungerar. Området präglas av komplexa regleringar och dina juridiska kunskaper blir ett viktigt bidrag till verksamheten.

Vänligen observera att rekryteringsarbetet kommer att påbörjas efter sommarsemestrarna, tidigast under vecka 34. Det innebär att du kan förvänta dig att få återkoppling från oss först efter det. Vi finns dock tillgängliga för att svara på frågor kring tjänsten under ansökningsperioden. 

Ha en härlig sommar!

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Mer information och ansökan – klicka HÄR


Dela sidan:
Skriv ut: