Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Senior Jurist Göteborg

Göteborgare, vill du vara med och förändra juristbranschen?

Fondia söker senior jurist till Göteborgskontoret

Fondia är med våra mer än 110 jurister en av Nordens största affärsjuridiska aktörer och en föregångare inom affärsjuridiska tjänster. Vår passion och affärsidé är att förnya juristbranschen för att möta den moderna kundens behov. Vi är stolta över att ha vunnit priser för vårt innovativa erbjudande till marknaden och att vi har väldigt hög kundnöjdhet, men hos oss står inte bara kunderna i centrum. Vi är också stolta över att ha skapat en exceptionell arbetsplats för våra anställda där det inte är tomma ord att höga ambitioner kan gå hand i hand med balans i livet och trivsel.

Fondia växer med nya spännande kunder och vi söker nu fler affärsinriktade jurister som vill bli en del av oss. Som jurist på Fondia är du inte bara kundens juridiska bollplank och problemlösare, du är också deras främsta kontaktyta gentemot oss. Det är därför viktigt att du känner dig lika bekväm i att delta i förhandlingar eller dyka ner i komplicerade utredningar som att utveckla vår affär och ansvara för kundrelationer.

Senior jurist inom bla. avtalsrätt

Vi tror att du har minst sju års erfarenhet av att arbeta med affärsjuridik och gärna specifikt kommersiella avtal och avtalsförhandlingar. Det är extra meriterande om du dessutom har gjort det i rollen som bolagsjurist. Att ha egen kundkontakt och att driva ärenden självständigt är något som driver dig och ger dig energi. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av att hantera projekt, att arbeta i eller mot tjänstesektorn och IT/ Tech-företag. Vi tror att du har ett intresse för införsäljning av uppdrag då detta är en del av varje jurists arbete.

Om du har mer erfarenhet än så är det bra, om du har lite mindre, men ändå känner att du är rätt för Fondia, tveka inte! Vi tror att du är en proaktiv självgående jurist, som är kapabel och intresserad av att hantera och ta ledning i uppdrag, med stöd av dina kollegor. Du kommer att trivas med att arbeta på Fondia om du är lösningsorienterad och en riktig lagspelare som är angelägen om att ständigt sträva efter smartare lösningar. Vår arbetsmiljö kräver utmärkta kunskaper i svenska och engelska.

Du kommer att arbeta från vårt fantastiska kontor på Kungsportsavenyn.

Vi erbjuder dig

  • Vår värdefulla kultur, starka värderingar och ”no ass-hole policy” som gör att det är fantastiskt att komma till jobbet även på måndag morgon
  • Den unika affärsmodellen och de senaste digitala verktygen som gör dig till en föregångare inom det juridiska området
  • Frihet och ansvar: Vi värnar om vår platta icke-hierarkiska organisation och ställer höga krav på vårt arbete
  • Vår tidsbank och flexibla arbetssätt innebär att det finns en bra balans mellan arbete och privatliv: du bestämmer när och var du arbetar

Fondia Legal Services

Klicka här för att ansöka


Dela sidan:
Skriv ut: