Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Senior Associate till tvistlösningsgruppen

Vill du arbeta med kommersiella tvister på en nischad advokatbyrå där klienten står i fokus? Välkommen till Grey Advokatbyrå!

OM OSS

Grey är en affärsjuridisk byrå med strategiskt fokus på M&A, fastighetsrätt och tvistlösning. Vi levererar samma höga kompetens som de stora byråerna men i ett mer personligt och tillgängligt format.

Vi är en true partnership-byrå med stark laganda och klienten i fokus. Byrån består inte av enskilda advokater, utan ett team av jurister som löser komplexa frågor genom samarbete, kompetens och innovativt tänkande. Vår företagskultur präglas av prestigelöshet, mångfald, god stämning och en miljö där vi stöttar och uppskattar varandra.

Byrån är organiserad i två arbetsgrupper: M&A-gruppen (M&A, associationsrätt, kommersiella avtal, fastighetsrätt och anti-korruption) och Tvistlösningsgruppen.

OM ROLLEN

Som Senior Associate kommer du tillsammans med våra delägare leda tvistlösningsgruppen och, med hjälp av våra biträdande jurister, driva kommersiella tvister i både allmän domstol och skiljedomstol.

Vi företräder allt från större svenska och multinationella företag till statliga eller kommunala bolag och myndigheter. Variationen av klienter medför att du kommer att arbeta brett inom olika branscher med utvecklande komplexa uppdrag och därigenom förvärva spetskompetens inom olika affärsjuridiska områden.

Bland annat kommer arbetet innefatta:

  • Civilprocesser i allmän domstol,
  • nationella och internationella skiljeförfaranden,
  • medlingar samt
  • hyresrelaterade tvister.

Utöver detta kommer du också ha ansvar för att handleda, stötta och utbilda våra biträdande jurister. Tjänsten medför möjlighet till delägarskap.

OM DIG

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom tvistlösning från advokatbyrå eller allmän domstol och har ett stort intresse för affärsjuridik. Du kan till exempel vara advokat, biträdande jurist, fiskal eller hovrättsassessor.

Byrån har en stor existerande kundportfölj och det är därför inget krav på att du ska ha egen omsättning

ANSÖKAN

Din ansökan ska innehålla CV och eventuella relevanta intyg. Du behöver inte ha ett personligt brev. Intervjuer sker löpande tills vi hittat rätt person.

Klicka här för att ansöka

Denna rekrytering görs i samarbete med Legal Career. Kontakta ansvarig rekryterare Carl Berg på 0790633464 eller på carl.berg@legalcareer.se för mer frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen.


Dela sidan:
Skriv ut: