Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Secure State Cyber söker jurist med intresse för dataskydd, informations- och cybersäkerhet

Om Secure State Cyber

Secure State Cyber är ett oberoende kunskapsföretag och har sedan 2005 varit verksamt inom informations- och cybersäkerhetsområdet. De är specialister på det de gör och fokuserar på det de är bäst på. Deras kunder är främst stora internationella företag i privat sektor samt myndigheter, landsting, kommuner och försvar. Företaget har många kundförfrågningar och söker därför nya kompetenta och trevliga kollegor. Kontoren finns i Malmö, Stockholm och huvudkontoret ligger i Norrköping. 

Beskrivning av tjänsten

Är du en driven jurist med intresse för digitalisering och teknik? Vill du vara med och bidra till ett tryggare samhälle? Brinner du för att arbeta med informations- och cybersäkerhet? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då har Secure State Cyber utmaningen för dig! 

Secure State Cyber söker nu juristkollegor som vill arbeta med informations- och cybersäkerhet, främst på deras malmökontor. Du kommer att arbeta proaktivt med avancerad informations- och cybersäkerhet i partnerskap med både privata aktörer och offentlig verksamhet som myndigheter, försvar, kommuner och regioner. Du kommer att ingå i ett specialistteam där Secure State Cyber hjälper sina kunder att skapa tillit till sina system och processer så att deras verksamhet skyddas. Möjlighet finns att få driva projekt och på sikt även att få en teamledarroll.

Tjänsten kräver svenskt medborgarskap och registerkontroll kan komma att bli aktuellt i samband med vissa uppdrag. Resor förekommer i tjänsten till våra kunder och mellan våra kontor. Du ska ha förmåga och intresse för att inneha rollen som dataskyddsombud på konsultbasis. 

Din profil

Secure State Cyber söker dig som har en jur. kand/juristexamen gärna med inriktning mot IT-rätt, integritetsskydd och GDPR och har minst 3 års yrkeserfarenhet. Företaget ser att du är intresserad av digitalisering och modern teknik.

Du har ett brinnande intresse för att vilja utvecklas inom informations- och cybersäkerhetsområdet. Du vill jobba i team med informationssäkerhetskonsulter på både den tekniska sidan såväl som andra jurister. Meriterande är erfarenhet av arbete inom området och även av arbete som konsult eller projektledare, gärna i privat sektor.

Som person är du analytisk, flexibel och kundorienterad.

Du kan arbeta självständigt och är kvalitetsmedveten. Du är analytisk och hjälpsam med ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du är social, med mycket god samarbetsförmåga och bekväm med ett utåtriktat arbete med stort kundfokus. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med placering i Malmö. Eventuellt möjliga alternativ är Norrköping och Stockholm. Denna rekrytering hanteras av Legal Career. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Wanberg 073-518 61 12 eller Andreas Selin 070- 720 01 90, och din ansökan sänder du till asa.wanberg@blendow.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 3 januari 2020.


Dela sidan:
Skriv ut: