Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Sandart & Partners Advokatbyrå söker biträdande jurist

Om verksamheten
Sandart & Partners är en affärsjuridisk advokatbyrå med expertkunskap inom tvistlösning och avtalshantering. Många av våra klienter är företag i branscher där immateriella rättigheter och kunskap står i fokus. Vi ger också råd och företräder våra klienter i marknadsrättsliga, konkurrensrättsliga och regulatoriska ärenden. Vi är sedan många år högt rankade inom immaterialrättsområdet hos flera internationella advokatguider, bl.a. Chambers and Partners, Legal 500, IP Stars, IAM Patent 1000 och WTR 1000.

Vårt kontor ligger på Norrlandsgatan 20 i Stockholm och här arbetar för närvarande 25 personer.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en biträdande jurist med tillträde snarast. I rollen som biträdande jurist kommer du att arbeta nära byråns delägare och klienter i olika ärenden. Du kommer att arbeta inom olika rättsområden inom affärsjuridiken, med tonvikt på immaterialrätt och marknadsrätt men även avtal, regulatoriska frågor och allmän tvistlösning.

Vem är du?
Vi söker dig som har tingsmeritering och mycket goda betyg från juristutbildningen. Det är ett plus om du har särskilt intresse för och erfarenhet inom våra centrala verksamhetsområden (exempelvis något års yrkeserfarenhet från annan advokatbyrå eller annan verksamhet eller läst fördjupningskurser alternativt skrivit ditt examensarbete inom något av dessa områden). Du får också gärna ha ett intresse för konkurrensrätt och GDPR-frågor. Som person är du analytisk, affärsorienterad samt har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du pragmatisk och trivs med att ge service. Du behärskar svenska och engelska mycket väl, i både tal och skrift.

Du erbjuds
Vi kan erbjuda dig en roll på en byrå där du får möjlighet att arbeta med olika juridiska frågeställningar inom flera olika rättsområden. Vi söker dig som vill utvecklas inom denna miljö och i advokatrollen.

Start
Enligt överenskommelse snarast möjligt.

Sista ansökningsdag
Du är varmt välkommen med din ansökan bestående av CV, betyg från juristutbildning samt övriga handlingar du vill åberopa via rekrytering@sandart.se. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande.

För ytterligare information är du välkommen att via e-post kontakta Jonas Näsman, jonas.nasman@sandart.se.


Dela sidan:
Skriv ut: