Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Real Advokatbyrå söker biträdande jurist med start september 2021

Har du ett stort intresse för transaktioner och vill ha ett roligt och utvecklande arbete i en ung, pigg organisation med högt i tak och god stämning?

Om oss

Real Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på fastighets-M&A, kommersiell fastighets- och hyresrätt och entreprenadrätt. De senaste åren har vi genomfört transaktioner för klienter som exempelvis NREP, Hemsö och Imperia Fastigheter. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av att arbeta med komplexa svenska och internationella affärsjuridiska frågeställningar inom ramen för fastighetstransaktioner, företagsförvärv, investeringar och finansieringar, men även inom allmän bolagsrätt. Vi befinner oss på en expansiv resa och söker ytterligare en biträdande jurist till byrån.

Arbetsuppgifter

Som biträdande jurist kommer du att arbeta med stora välrenommerade svenska och internationella bolag framförallt inom fastighetsområdet. Du kommer främst att arbeta med olika typer av transaktioner och annan fastighets- och bolagsrelaterad juridik alternativt i vår entreprenadrättsgrupp. Du kommer även aktivt arbeta med att bygga upp byråns expanderande verksamhet.

Vem är du?

Vi söker dig som nyligen avlagt din juristexamen och/eller suttit ting alternativt har några års erfarenhet. Du har genomgående goda betyg och ett stort intresse för transaktioner. Vi tror att du har ambitionen att bli framtida delägare och är beredd att satsa på en karriär som affärsjurist. Ett stort intresse för fastighetsjuridik eller entreprenadrätt är inget krav utan affären står i fokus.

För att trivas hos oss ska du ha en vilja att vara med och göra spännande affärer i högt tempo. Du har ett konsultativt sätt med eget driv att genomföra affärer för klientens räkning. I ditt arbete är du noggrann, proaktiv och tillmötesgående gentemot kollegor och klienter.

Vi har både svenska och utländska uppdragsgivare och ser därför att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Du erbjuds

Som medarbetare på Real Advokatbyrå får du ett roligt och utvecklande arbete i en ung, pigg organisation med högt i tak och god stämning. Hos oss får du jobba med stora transaktioner i små dedikerade team. Du kommer från start få ta mycket eget ansvar och utvecklas i din yrkesroll tillsammans med kunniga och trevliga kollegor. Vi är en advokatbyrå som karaktäriseras av professionalism och höga ambitioner och här ges du möjlighet att snabbt nå din fulla potential. Du deltar även i byråns utbildningsprogram och ges stor möjlighet till individuell utveckling och fördjupning.

Byrån har nyligen flyttat till nyrenoverade lokaler i Hötorgsskrapan 5 på Sergels Torg i centrala Stockholm.

Anställningen avser en heltidstjänst med sex månaders provanställning. Tillträde sker i september 2021 eller enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fanny Davidsson, 072 373 03 54, fd@realadv.se alternativt Mikael Laag, 072 550 67 42, ml@realadv.se

Du är varmt välkommen med din ansökan, inklusive betyg så snart som möjligt men senast den 31 maj 2021. Urval och intervjuer sker löpande.

Klicka här för att ansöka

 


Dela sidan:
Skriv ut: