Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Ragn-Sells söker bolagsjurist

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Nu söker Ragn-Sells en bolagsjurist till sitt huvudkontor i Sollentuna.

Arbetsuppgifter

I rollen som bolagsjurist hos Ragn-Sells arbetar du nära den operativa verksamheten och hanterar alla typer av legala frågor. Du arbetar brett med affärsjuridisk rådgivning med fokus på kommersiell avtalsrätt, tvistehantering och entreprenadrätt. Du bistår organisationen med upprättande av avtal och förhandlingsstöd samt ska kunna agera som en integrerad del av affärsverksamhetens projektarbeten. I viss utsträckning kommer du också föra talan i mål om överprövning enligt LOU och LUF, bidra till koncernens compliancearbete samt rådge i vissa arbetsrättsliga frågor. Internationellt arbete förekommer i viss utsträckning. I rollen ingår även att hålla interna utbildningar inom de rättsområden du rådger inom. Du rapporterar direkt till chefsjuristen.

Din profil

Vi söker dig som har cirka 5 års erfarenhet av kvalificerat affärsjuridiskt arbete på advokatbyrå och/eller bolag. Du har erfarenhet av kommersiella avtal, tvistlösning och bolagsrättsliga frågeställningar. Erfarenhet av att självständigt ha arbetat med entreprenadrätt eller immaterialrätt och därtill knutna projekt är meriterande.

Du är en lösnings- och affärsorienterad person med ett positivt förhållningssätt och stor integritet. Du är prestigelös och har lätt för att bygga relationer. Du är strukturerad och noggrann och kan arbeta i grupp eller självständigt i ett tidvis högt tempo. Svenska och engelska behärskar du mycket väl i både tal och skrift.

Ansökan

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 21 maj. Urval sker löpande. Ansök genom att klicka på Ansök och registrera ditt CV och personliga brev.

Vid urvalet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper samt att du har förståelse för och kommer att agera utifrån Ragn-Sells värderingar; Ansvarstagande, Enkelhet, Helhetssyn och Framåtanda.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till Chefsjurist Peter Sandberg på 010-723 20 06 alternativt peter.sandberg@ragnsells.com.

Läs gärna mer om oss på ragnsells.se

Välkommen med din ansökan!

Klicka här för att ansöka

 

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK.


Dela sidan:
Skriv ut: