Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Processjurist till Svea Bank

Vi är ett team med prestigelösa och hjälpsamma jurister som nu behöver förstärkning av dig med erfarenhet av tvistemålsprocesser, både vid domstol och utom rätta, och som trivs i en roll där du får hantera ärenden av varierande karaktär och komplexitet.

Arbetsuppgifter
I rollen som processjurist arbetar du med att självständigt handlägga tvister för i huvudsak Svea Inkasso ABs uppdragsgivare, men även Sveakoncernens egna tvister. Bolagets uppdragsgivare utgörs av främst större och medelstora svenska och internationella företag, men vi företräder även kommuner, landsting och föreningar. Handläggningen av tvister omfattar kvalificerad juridisk hjälp och rådgivning inom de flesta av affärsjuridikens områden och innefattar att vara juridiskt ombud både i och utanför domstol. Du förväntas att självständigt handlägga juridiska frågor och ge rådgivning gentemot våra uppdragsgivare samt bistå Sveakoncernen och dess anställda i juridiska frågor som rör vår verksamhet och våra uppdrag.

Erfarenhet & kvalifikationer:

  • Juristexamen
  • Några års erfarenhet av juridiskt arbete på företag eller vid advokatbyrå
  • Mycket god erfarenhet av processande vid domstol
  • Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift samt behärska engelska

Vem är du?
Vi söker dig som trivs i en roll med många bollar i luften, då rollen innebär att du ansvarar för ett stort antal ärenden parallellt och har deadlines att förhålla dig till. Du arbetar på ett strukturerat sätt och trivs med att ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter som du hanterar självständigt. Samtidigt ser vi att du gärna delar med dig av tankar och funderingar, så att vi kan hjälpas åt och bolla fram lösningar vid behov. Vidare är du duktig på att kommunicera i såväl tal som skrift.

Om Svea
I 40 år har vi fungerat som finansieringspartner till företag och därigenom hjälpt dem nå och överstiga sina mål! På Svea råder en entreprenöriell anda, flexibilitet och en utpräglad familjär företagskultur. Gemenskap är viktigt för oss och vi jobbar för mångfald och att alla ska känna en delaktighet och möjlighet att kunna påverka. På Svea värdesätter vi worklife balance och har en tydlig gräns mellan arbetsliv och privatliv. Vi sitter i nya och fräscha lokaler i Arenastaden, Solna. Välkommen att följa med oss på vår fortsatta resa!

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Löfgren på sanna.lofgren@sveaekonomi.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas inom kort, så skicka in din ansökan redan idag!

Klicka här för att ansöka


Dela sidan:
Skriv ut: