Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Publicerat 19 juni, 2019

Paralegal till Group Legal

Vi söker nu en ordningsam juristassistent till vårt team inom Group Legal. Har du erfarenhet inom juridik samt ett intresse kring digitala verktyg? I så fall kan denna tjänst vara något för dig!

Om jobbet

Group Legal ansvarar för koncernens samlande behov av juridisk kompetens och har till uppgift att stödja affärsområdena och koncernledningen i olika juridiska frågor. I rollen som paralegal kommer du att tillhöra enheten Board Office inom Group Legal.

Vi kan erbjuda varierande arbetsuppgifter såsom att stötta enheten i juridiska administrativa frågor inom bolagsstyrning och styrelseadministration. Du kommer även att vara behjälplig i frågor som rör Group Framework samt AML i kontaktytan mot Anti Financial Crime Unit.

Att jobba som paralegal hos oss innebär att du får ta stort eget ansvar och bli en del av ett mycket kompetent team med lång erfarenhet. Arbetsuppgifterna är många och berör flera olika områden vilket gör att du får en stor inblick i bankens verksamhet som helhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi arbetar i en öppen och flexibel miljö på bankens huvudkontor i Sundbyberg.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som är utbildad Paralegal samt har ett intresse kring AML-frågor och bolagsstyrning. Vidare ser vi att du med fördel har erfarenhet av att arbeta med eller inom bank eller finansiella organisationer. Det är ett stort plus om du har intresse för digitala verktyg som kan effektivisera arbetsmetoderna, då vi just nu tittar på olika lösningar för detta.

För att lyckas i rollen behöver du som person vara pragmatisk, ansvarstagande, strukturerad och ordningsam. Du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du kanske tidigare har jobbat med

  • Paralegal
  • Juristassistent
  • Administration

Möjliga nästa karriärsteg

  • Andra kvalificerade administrativa arbeten i banken

Varför jobba med mig? – Eva de Falck

Inom Group Legal jobbar vi brett över banken och som en del av vårt team kommer du att få ett stort kontaktnät och inblick i många olika verksamheter i banken. Våra medarbetare är engagerade och vi arbetar i ett öppet klimat. Som chef är jag affärsorienterad och pragmatisk, och värderar högt en god atmosfär på jobbet.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Mer information och ansökan – klicka HÄR

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!


Dela sidan:
Skriv ut: